SUPĂ DE SPANAC ȘI BRÂNZĂ DE VACI

Dragi bucătărași trăsniți, vă propun o rețetă de supă , cu ingrediente la îndemâna oricui, care se poate prepara în orice sezon al anului. Este vorba de supa de spanac cu brânză de vaci.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 5 legături  de spanac
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • ulei de măsline extra virgin
  • 60 de grame brânză de vaci proaspătă
  • 3 linguri de paste pentru primele luni, apoi se poate mări cantitatea
  • parmezan ras

MOD DE PREPARARE :

Începem prin a spăla și a curăța legumele , le tăiem mărunt și le punem la fiert într-o oală cu apă pe foc mare. După ce legumele s-au fiert, scoatem 250 de ml de apă din oală pe care o amestecăm cu 3 linguri de spanac și 60 de grame de brânză într-un blender.

Acest amestec de apă, brânză și spanac îl punem într-o altă cratiță pe foc unde adăugăm și câteva paste.

Este delicioasă și foarte sănătoasă!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.