SUPĂ DE SPANAC ȘI BRÂNZĂ DE VACI

Dragi bucătărași trăsniți, vă propun o rețetă de supă , cu ingrediente la îndemâna oricui, care se poate prepara în orice sezon al anului. Este vorba de supa de spanac cu brânză de vaci.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 5 legături de spanac
- 1 cartof
- 1 morcov
- ulei de măsline extra virgin
- 60 de grame brânză de vaci proaspătă
- 3 linguri de paste pentru primele luni, apoi se poate mări cantitatea
- parmezan ras

MOD DE PREPARARE :
Începem prin a spăla și a curăța legumele , le tăiem mărunt și le punem la fiert într-o oală cu apă pe foc mare. După ce legumele s-au fiert, scoatem 250 de ml de apă din oală pe care o amestecăm cu 3 linguri de spanac și 60 de grame de brânză într-un blender.
Acest amestec de apă, brânză și spanac îl punem într-o altă cratiță pe foc unde adăugăm și câteva paste.
Este delicioasă și foarte sănătoasă!