CHIFTELE CU SPAGHETTI
Dragi bucătărași trăsniți, chiftelele cu spaghete sunt un preparat italo-american, foarte bun la gust, din ingrediente simple. Sunt sigur că dacă îl veți încerca, veți dori să repetați experiența și a doua oară.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 400g carnati
- 1 lamaie
- 1/2 lingurita chilli
- 40g pesmet
- 20g parmesan
- vermut dulce
- 2 x 400g conserva rosii in bulion
- 2-3 ansoa
- ulei de masline
- 400g spaghete
- busuioc
MOD DE PREPARARE :
De la cârnați folosim doar carnea, așa că îi decojim și punem carnea într-un bol. Adăugăm fulgi de ardei iute, coaja de lămâie, pesmetul , asezonăm cu sare, piper și ce mai dorim, amestecăm, iar apoi facem cu ajutorul palmelor bile mici .
Încălzim o tigaie pe foc și adăugăm vermutul, roșiile, anșoa și gătim până se îngroașă.
Într-o altă tigaie prăjim puțin chiftelele, adăugăm un sos de tomate și fierbem timp de 10 minute.
Gătim pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi adăugăm și chiftelele cu sos .
Adăugăm parmezan, frunze de busuioc și servim.
Poftă bună!