CHIFTELE CU SPAGHETTI

Dragi bucătărași trăsniți, chiftelele cu spaghete sunt un preparat italo-american, foarte bun la gust, din ingrediente simple. Sunt sigur că dacă îl veți încerca, veți dori să repetați experiența și a doua oară.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 400g carnati
  • 1 lamaie
  • 1/2 lingurita chilli
  • 40g pesmet
  • 20g parmesan
  • vermut dulce
  • 2 x 400g conserva rosii in bulion
  • 2-3 ansoa
  • ulei de masline
  • 400g spaghete
  • busuioc

MOD DE PREPARARE :

De la cârnați folosim doar carnea, așa că îi decojim și punem carnea într-un bol. Adăugăm fulgi de ardei iute, coaja de lămâie, pesmetul , asezonăm cu sare, piper și ce mai dorim, amestecăm, iar apoi facem cu ajutorul palmelor bile mici .

Încălzim o tigaie pe foc și adăugăm vermutul, roșiile, anșoa și gătim până se îngroașă.

Într-o altă tigaie prăjim puțin chiftelele, adăugăm un sos de tomate și fierbem timp de 10 minute.

Gătim pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj și apoi adăugăm și chiftelele cu sos .

Adăugăm parmezan, frunze de busuioc și servim.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.