Supă ideală în afecțiunile ficatului

Rețeta este inspirată din gastronomia traditională japoneză fiind indicată în detoxifierea ficatului, combaterea infecțiilor tractului digestiv, reprezentând o opțiune esențială în timpul curelor medicamentoase.

Timpul de preparare variază între 45-60 minute.

Gradul de dificultate în prepararea rețetei este unui mediu.

Ingrediente necesare:

  • 500 grame dovleac tăiat în cubulețe;
  • 1 nap turcesc;
  • 1 ceapă de dimensiune medie;
  • 1 morcov mediu;
  • sare de mare (cantitatea necesară variază în funcție de gust);
  • 1 jumătate lingurita de miso pentru fiecare porție;
  • 1 linguriță de suc obținut din ghimbir pentru fiecare porție;
  • apă;
  • pătrunjel proaspat, bine mărunțit.

Modul de preparare este etapizat astfel:

  1. Toate legumele sunt tăiate în bucăți potrivite care sunt introduse într-o oală de dimensiuni mari; se toarnă apă suficient cât să se acopere și sunt lăsate la fiert până când au o constituție moale;
  2. Este adăugat un praf de sare si oala este luată de pe foc;
  3. Supa este porționată în boluri separate; se adaugă în fiecare dintre acestea câte o linguriță din suc de ghimbir și o jumătate de linguriță de miso;
  4. Patrunjelul proaspat este presărat deasupra și servește imediat.

O supă reușită, ușoară dar gustoasă, care revigorează organismul afectat de boală și asigură o bună parte din vitaminele necesare refacerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *