Rețetă ”Natur house”: țelină umplută cu telemea și hrean

Rețetele tip ”Natur house” au în vedere păstrarea unui echilibru dietetic, menținerea unei greutăți optime și îmbunătățirea sau consolidarea sănătății generale.

Ingrediente necesare:

  • 200 grame de brânză de vacă;
  • 2 linguri smântâna (grăsime 20%);
  • 2 linguri de brânză mascarpone;
  • sare de mare (după gust);
  • piper negru (după gust);
  • 12 bucăți de țelină;
  • 100 g de hrean.

Modul de preparare:

Toate ingredientele sunt amestecate, este vorba despre hrean, telemea, smântână, mascarpone, sare și piper. Se amestecă până se formează o pastă.

Țelina este spalată foarte bine și este tăiată în bucăți potrivite. ca dimensiune. Bucățile de țelină sunt umplute cu pasta care a fost obținută mai sus.

O rețetă cu succes și pe perioada verii, în zilele călduroase, țelina umplută cu telemea și hrean este hrănitoare, răcoritoare, constituindu-se într-un aperitiv deosebit de apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *