CREMĂ DE MASCARPONE CU FRUCTE ȘI FRIȘCĂ

Dragi bucătărași trăsniți, tiramisul este renumit pentru crema de mascarpone pe care o conține. Iată o altă metodă prin care facem crema de mascarpone vedetă.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 100 g zahăr pudră
  • 250 g mascarpone
  • 100 g frișcă naturală (smântănă dulce pentru frișcă)
  • vanilie
  • un strop de sare
  • fructe
  • friscă decorativă

MOD DE PREPARARE :

Totul este foarte simplu de făcut, practic noi trebuie să facem doar crema de mascarpone.

Într-un bol punem mascarpone, frișca, zahărul pudră- un plic de zahăr vanilat, sarea și vanilia-o linguriță de extract și amestecăm totul cu ajutorul unui mixer. Cel mai important ca să nu se taie crema: mascarponele și frișca trebuie să fie reci, iar amestecul trebuie făcut într-o singură direcție.

După ce am făcut crema, eu am așezat într-un pahar un strat de fructe și unul de mascarpone, am mai repetat o dată, iar deasupra am pus frișcă din comerț.

Eu am folosit fructe la conservă, dar voi puteți să folosiți orice fel de fructe.

Arată apetisant, nu?

Vă doresc poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *