Dragi bucătărași trăsniți, tocănițe cu siguranță ați mai făcut, dar ați încercat si varianta mexicană?

Iată rețeta perfectă.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 100 ml supă de legume
  • 100 ml bulion
  • 100 ml ulei
  • 500g carne tocată de vită
  • 200g fasole boabe roșie de conservă
  • 3 ardei iuți
  • 2 cepe
  • 4 căței de usturoi
  • 1 lingură oregano
  • 3 roșii opărite, curățate de pieliță
  • chimen
  • sare
  • piper

MOD DE PREPARARE :

Tocăm ceapa și o călim câteva minute în ulei. Adăugăm carnea tocată și usturoiul și lăsăm 15 minute pe foc. Asezonăm totul cu piper, sare, chimen, oregano, adăugăm ardeiul iute tocat, supa de legume, bulionul, roșiile, fasolea fiartă și lăsăm 40 de minute la fiert până scade, La final trebuie să aibă consistența unui sos gros.

Poftă bună!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *