FASOLE VERDE CU OU

Dragi bucătărași trăsniți, rețeta aceasta este plină de vitamine, minerale și proteine din ou. Este ideală pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus dar și pentru un stil de viață sănătos.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 250 grame fasole verde
  • Două ouă
  • Doi cartofi
  • O lingură de unt
  • Sare
  • Piper

MOD DE PREPARARE :

Punem în două boluri diferite ouăle și cartofii la fiert.

Între timp pregătim fasolea verde într-o tigaie cu unt la foc mediu.

După ce s-au fiert și cartofii și ouăle, tăiem și punem în farfurie lângă fasole.

Foarte simplu de realizat această rețetă, dar să vedeți și beneficiile. Fasolea verde este bogată în vitamina C, B și K, fibre, proteine, magneziu, calciu, fier.

Oul este un aliment care nu îngrașă, dacă este bine gătit și ajută la scăderea de masă corporală.

Poftă bună, dragi bucătărași!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *