FASOLE VERDE CU OU

Dragi bucătărași trăsniți, va prezint o reteta potrivita pentru micul dejun sau cina, fasole verde cu ou. Este bogata in fibre si proteine, sanatoasa si usor de preparat.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 250 grame fasole verde
- Două ouă
- Doi cartofi
- O lingură de unt
- Sare
- Piper

MOD DE PREPARARE :
Punem în două boluri diferite ouăle și cartofii la fiert.
Între timp pregătim fasolea verde într-o tigaie cu unt la foc mediu.
După ce s-au fiert și cartofii și ouăle, tăiem și punem în farfurie lângă fasole.
Foarte simplu de realizat această rețetă, dar să vedeți și beneficiile. Fasolea verde este bogată în vitamina C, B și K, fibre, proteine, magneziu, calciu, fier.
Oul este un aliment care nu îngrașă, dacă este bine gătit și ajută la scăderea de masă corporală.
Poftă bună, dragi bucătărași!