CAȘCAVAL PANE CU ȘUNCULIȚĂ

Dragi bucătărași trăsniți, va prezint o reteta mai speciala de cascaval pane cu sunculita. Este o reteta rapida cu putine ingrediente potrivita pentru mic dejun sau masa principala. Se pot servi alaturi de legume, paine prajita , piure de cartofi sau alte garnituri.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 250 g cașcaval
- 1 cană lapte
- 2 ouă
- 200 g șunculiță feliată
- 3-4 linguri făină
- pesmet
- piper
- pâine prăjită
- ardei copți
- brânză de oaie.

MOD DE PREPARARE:
Punem în tigaie ulei și lăsăm la o flacără medie, când acesta este încins atunci putem pune în tigaie cașcavalul.
Tăiem cașcavalul în felii de aproximativ un cm și îl învelim în șunculiță care este tăiată foarte subțire. Băgăm în lapte, făină, apoi în ou bătut. Presărăm brânză de oaie rasă, pesmet, din nou bagăm prin ou, presărăm iar cu pesmet și punem în tigaie, unde lăsăm aproximativ 2 minute pe fiecare parte până când devine crusta aurie.
Scoatem din tigaie pe un șervețel pentru a absorbi uleiul, piperăm și asta este totul.
Mie îmi place să mănânc cu pâine prăjită, ceea ce puteți face și voi.
Perfect pentru orice masă a zilei, recomand să încercați și voi.
Poftă bună!