PÂINE CROCANTĂ

Dragi bucătărași trăsniți, pentru astăzi vă propun o rețetă simplă de pâine crocantă. Mirosul este foarte apetisant. Poate fi servită în orice moment al zilei.Vă invit să încercați și voi.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 500g făină
  • 1 linguriță de drojdie uscată
  • 2 lingurițe de sare
  • 420 ml de apă călduță

MOD DE PREPARARE :

Într-un castron punem făina, drojdia, sarea, apa și omogenizăm. Lăsăm la crescut cam 10-12 ore, eu am lăsat peste noapte și dimineață am pus- o la cuptor într-o oală cu capac la 250 de grade timp de 30 de minute, după scoatem capacul și la temperatura de 220 grade încă 15 minute.

Este ceva foarte delicios, simplu de făcut și mult mai sănătos ca la magazin.

Mirosul nu mai spun că este ceva de vis.

Poftă bună!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.