PULPE DE PUI CU PERE

Dragi bucătărași trăsniți, sigur când ați citit titlul v-ați gândit că e o combinație ciudată, dar cele două gusturi se îmbină perfect și este foarte delicioasă combinația. Aceste pulpe cu pere șunt perfecte pentru cină deoarece sunt slab calorice.

INGREDIENTE UTILIZATE :

  • 2 pulpe de pui
  • 2 pere
  • O jumătate de țelină
  • un morcov
  • miere
  • O jumătate de ceapă
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de măsline

MOD DE PREPARARE :

Spălăm și curățăm de piele pulpele, iar apoi le stropim cu ulei de măsline, le dăm cu sare, piper și le punem pe platou.

Într-un vas punem ceapa tocată mărunt pe care o amestecăm cu miere, puțină sare și piper. Acest sos o să îl turnăm peste pulpe, dar mai târziu.

Spălăm perele, le tăiem rondele și scotem sâmburii.

Tăiem țelina și morcovul, iar pe platou alături de pulpe adăugăm sosul de miere și ceapă, perele, legumele și punem la cuptor pentru 20 de minute.

După cum bine știm, carnea este o sursă foarte bună de proteine, iar perele au multe vitamine, antioxidanți, fibre și consumul lor ne ajută la digestie și la creșterea sistemului imunitar.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *