QUICHE CU SPANAC

Dragi bucătărași trăsniți, va prezint o reteta de tarta cu spanac, si anume quiche cu spanac. Se poate consuma ca aperitiv sau desert, rece sau calda.
INGREDIENTE UTILIZATE:
- 1 pungă de 340 g de spanac
- ½ de cană de ardei roșii tocați
- 1 cană tulpină de conopidă tocată
- ½ de cană de ceapă tocată
- sare
- piper
- 3 ouă mari
- 2 albușuri
- ½ de cană de lapte degresat
- 1-2 linguri de parmezan ras
MOD DE PREPARARE :
Preîncălzim cuptorul la 190 °C.
Într-o tigaie gătim conopida, ardeii roșiile și ceapa timp de aproximativ 8 minute sau până când se înmoaie ingredientele.
Adăugăm spanacul, acoperim și mai gătim timp de aproximativ 2 minute.
Într-un alt castron, amestecăm ușor ouăle, albușurile cu laptele, piperul, sarea și parmezanul. Tapetăm o tavă rotundă cu hârtie de copt și turnăm compoziția în ea. Tava o dăm la cuptor pentru aproximativ 25-30 de minute. Preparatul se consumă cald sau rece, după cum preferă fiecare.
Poftă bună, dragi bucătărași!