Dragi bucătărași trăsniți, pentru cei care au adoptat un stil de viață sănătos,cât și pentru iubitorii de pește, vă recomand să incercați următoarea rețetă: somon la tigaie. Este un fel de mâncare ideal pentru o cină în familie sau cu prietenii.

INGREDIENTE UTILIZATE:

  • 400 g 4 căței usturoi
  • 50 g unt
  • 30 ml ulei
  • zeamă de la 1/2 lămâie
  • sare
  • piper
  • 5 fire pătrunjel

MOD DE PREPARARE :

Porționăm somonul, îl condimentăm cu sare, piper și într-o tigaie cu ulei încins punem bucățile de somon cu pielea în jos. Prăjim pe fiecare parte aproximativ 4-5 minute, după care îl scoatem din tigaie și în uleiul rămas punem untul , zeama de lămâie, cățeii de usturoi și pătrunjelul. Punem sare și piper după gust , punem sosul format peste somon și este gata de savurat.

Puteți servi cu sparanghel sau cartofi la cuptor.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *